Bio

Ik ben op het moment 29 en ben van plan dat voorlopig te blijven. Verder heb ik een Friese moeder en een Mexicaanse vader, en ben ik zelf vooral Amsterdamse. Ik hou van tijgerprintjes, hoge hakken en lippenstift. Ik heb niet zoveel met natuur en des te meer met fietsen in de stad. En ik hou van het podium.

Het besluit om ‘beroemde zangeres’ te worden nam ik toen ik 10 was, na het luisteren van een cassettebandje van Mariah Carey Unplugged. En dat besluit, die zekerheid dat ik nu eenmaal moet zingen, is er altijd geweest. Ik had alleen even een tijdje nodig om erachter te komen wat ik wilde zingen, en waarover, en hoe ik in godsnaam liedjes moest schrijven. Af en toe gooide ik het spreekwoordelijke bijltje erbij neer en stortte ik me meer op het feestjes organiseren (en bijwonen), bier tappen en vooral het ’s nachts léven. 

Nu ben ik er klaar voor. Ik heb liedjes geschreven, met hulp en schoppen onder mijn kont van Dave Rensmaag en Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout). Popliedjes met soul & blues & rock ’n roll. Liedjes met een rauw randje. Liedjes over kapotte liefde, foute mannen en de nacht in de stad. Ik zing met de pijn nog in mijn hart. Ik swing met de nacht nog in mijn lijf.

Maak je borst maar nat, ik kom eraan. 


De Band:
Dave Rensmaag (gitaar)
Angelo de Rijke (gitaar)
Diets Dijkstra (bas)
Patrick van Herrikhuijzen (toetsen)
Dave Menkehorst (drums)