dinsdag 20 september 2011

Ready To RUMBLE!

Jullie denken misschien dat ik helemaal niets zit te doen, dat ik mijn dagen vul met bankhangen en koekjes eten, maar niets is minder waar. Het is natuurlijk mijn eigen schuld, want ik zou mijn site wat beter bij kunnen houden maar ik beloof bij deze verbetering. Mijn stem is volledig hersteld en beter dan ooit, en het grootste nieuws is dan ook dat ik van de in maart opgenomen single 'Talk Baby Talk' eindelijk de vocalen heb opgenomen! Morgen gaan we met de band bij producer Guido Aalbers de laatste mix luisteren en de puntjes op de i zetten, hoezee!

Ondertussen stond ik deze zomer op een zinderende (en regenachtige) Zwarte Cross met de Janis Joplin Sessie. Het was fantastisch, zweterig en bierig, in een afgeladen tent. Hieronder een sfeerimpressie:


De komende tijd ga ik proberen weer zo veel Laura te laten horen. Naast activiteiten rond 'Talk Baby Talk' staan onder andere een Aretha Franklin Tribute in de planning, een akoestisch optreden in De Koe en nog wat spannende dingen! Laura is weer los, so you better be prepared!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten